جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای فصیح رامندی

فاطمه فصیح رامندی، محمد جواد جعفری، اصغر صدیق زاده، سهیلا خداکریم،
دوره ۶، شماره ۴ - ( ۱۲-۱۳۹۷ )
چکیده

زمینه و هدف: یکی از تجهیزات نا آشنا در داخل کشور بویژه برای پژوهشگران، سیستم تحلیل­گر دیفرانسیلی تحرک الکتریکی ذرات می ­باشد که جهت تعیین توزیع اندازه ذرات به ویژه برای نانوذرات مورد استفاده قرار می­ گیرد. هدف این مقاله مروری بر مطالعات صورت گرفته در این زمینه، بررسی سیر تکامل و اهمیت کاربرد این سیستم و معرفی جایگاه واقعی این سیستم در بین پژوهشگران بود.
روش ­ها: در این مطالعه با جستجو در بانک های اطلاعاتی از جمله Google Scholar، ProQuest، Science Direct و PubMed، با انتخاب کلید واژه هایی مانندDifferential Mobility Analyzer (DMAElectrical Mobility و Particle Counters، طی سال های ۱۹۵۰ تا ۲۰۱۸ در نهایت ۱۶ مطالعه مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج: براساس نتایج این مطالعه از مزایای اصلی سیستم­ های DMA می­توان به توانایی بالای آنها در اندازه­گیری و طبقه­بندی دامنه وسیعی از ذرات با قطر ۱ تا ۱۰۰۰ نانومتر، زمان پاسخ سریع، دقت بالای اندازه­گیری اندازه ذرات، حداقل از دست رفتن نمونه و هزینه کم برای طراحی و توسعه آن ها اشاره نمود.
نتیجه­ گیری: سیستم تحلیل­گر دیفرانسیلی تحرک الکتریکی ذرات، ابزار قدرتمندی در اندازه­ گیری و تعیین توزیع اندازه ذرات بر اساس تحرک الکتریکی آن­ها می­ باشد. این سیستم می تواند بطور گسترده در حوزه­ های تحقیقاتی و صنعتی بکار گرفته شود.

صفحه ۱ از ۱     

Creative Commons License
 This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Designed & Developed by : Yektaweb