جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای مشهدی

خلیل کیمیافر، علیرضا بنای یزدی پور، فرشته منوچهری منزه، امیرحسین ضیایی مشهدی، معصومه سرباز،
دوره ۷، شماره ۲ - ( ۶-۱۳۹۸ )
چکیده

زمینه و هدف: سیستم آرشیو و انتقال تصاویر پزشکی برای ذخیره، بازیابی و نمایش تصاویر پزشکی و انتقال گزارشات الکترونیک استفاده می‌شود. یکی از عوامل مهم در پذیرش این سیستم، کاربران می باشند. این پژوهش با هدف بررسی دیدگاه کاربران نسبت به مزایای بکارگیری سیستم آرشیو و انتقال تصاویر پزشکی در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد.
روش­ ها: پژوهش حاضر به روش توصیفی- مقطعی در سال ۱۳۹۵ انجام شد. جامعه پژوهش مورد نظر ۸۸ نفر از کاربران سیستم آرشیو و انتقال تصاویر پزشکی از پنج بیمارستان آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودند. گردآوری داده­ها با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته انجام شد. روایی پرسشنامه به روش تحلیل محتوا و پایایی آن به روش آزمون- بازآزمون بررسی گردید. تحلیل داده‌ها نیز با استفاده از آمار توصیفی و نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ انجام شد.
نتایج: نتایج نشان داد که در رابطه با شاخص‌های بهبود عملکرد سازمان، ۴۶ نفر (۶۰/۶­%، خیلی زیاد و زیاد) از مشارکت کنندگان معتقد بودند که با ورود سیستم آرشیو و انتقال تصاویر پزشکی، هزینه های بیمارستان کاهش می یابد. در مورد شاخص های ورود، نظام آرشیو و انتقال تصاویر پزشکی در بخش رادیولوژی، ۴۹ نفر (۶۴/۵­%، خیلی زیاد و زیاد) از افراد قویا معتقد بودند که با کمک این سیستم، امکان رادیولوژی از راه دور فراهم می گردد.
نتیجه ­گیری: بر اساس یافته ­ها، کاربران مهم ترین مزایای بکارگیری سیستم آرشیو و انتقال تصاویر پزشکی را مواردی هم چون کاهش هزینه ها، امکان رادیولوژی از راه دور، افزایش کیفیت و کارایی در مراقبت سلامت می دانند. ایجاد زیر ساخت های لازم جهت اجرای موفقیت آمیز این فناوری پیشنهاد می گردد.
ایمان سیدمحرمی، امین براتیان، مرضیه رضایی، علی مشهدی،
دوره ۷، شماره ۳ - ( ۹-۱۳۹۸ )
چکیده

زمینه و هدف: ویژگی­ های شخصیت و ساختار انگیزشی از عوامل مهم و تاثیرگذار در تصمیم­ گیری­ های دوران نوجوانی است. در این میان برداشتی که نوجوان از سبک فرزند پروری والدینش دارد در جهت­ گیری­ های وی نقش بسزایی دارد. مطالعه حاضر با هدف بررسی نقش ادراک از سبک فرزندپروری در رابطه بین ساختار انگیزشی وویژگی­ های شخصیتی انجام پذیرفت.
روش ها: جامعه پژوهش کلیه دانش ­آموزان دبیرستان­ های دخترانه و پسرانه متوسطه اول ناحیه یک شهر مشهد در سال ۹۸-۱۳۹۷ بود. ۴۶۰ دانش­ آموز دختر و پسر به روش نمونه ­گیری در دسترس انتخاب شدند و به پرسشنامه ساختار انگیزشی، ویژگی­ های شخصیت و ادراک از سبک فرزند پروری پاسخ دادند. تحلیل داده­ ها با استفاده از نرم ­افزارهای  SPSSنسخه ۲۵و AMOS نسخه ۲۴ و با استفاده از روش آماری مدل­ یابی معادلات ساختاری انجام شد.
نتایج: میانگین و انحراف معیار سنی شرکت­ کنندگان ۰/۹۹±۱۳/۷۴ سال بود. بین عوامل شخصیت به جز عامل روان­ رنجورخویی با انگیزش انطباقی رابطه مثبت و معناداری بدست آمد. رابطه روان­رنجورخویی با انگیزش انطباقی معکوس و معنادار بود (۰/۰۱P ،۰/۱۲- r=). ادراک از سبک فرزند پروری رابطه بین ویژگی ­های شخصیت و ساختار انگیزشی را میانجی­گری می­کند. ۱۲% از تغییرات انگیزش انطباقی متأثر از ویژگی‌های شخصیتی و فرزند پروری ادراک شده است.
نتیجه­ گیری: نوجوانانی که با برخورداری از برخی ویژگی ­های شخصیتی ادراک مثبتی از محیط خانوادگی و سبک فرزند پروری والدین خود دارند، امید بیشتری برای دستیابی به اهداف و پیگیری آن داشته و احتمالا اهداف صحیح و واقع ­بینان ه­ای انتخاب می‌نمایند و ساختار انگیزشی انطباقی بیشتری دارند.

صفحه ۱ از ۱     

Creative Commons License
 This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Designed & Developed by : Yektaweb